Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Kokte poteter
Småpoteter
300 g
Panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Agurksalat
Agurk
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Sukker
2 ss
Kremet karridressing
Norsk eple
1 stk
Lettrømme (Melk, Laktose)
75–150 g
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Karri
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 741 kcal
- Fett 39 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Kokte poteter: Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte.
- Panert torsk: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
- Agurksalat: Skyll agurken og skrell løken. Kutt agurken og løken i tynne skiver, og ha det i en serveringsskål. Rør inn 3 ss eddik, 2 ss sukker og litt salt.
- Kremet karridressing: Skyll eller skrell eplet, og kutt det i små terninger. Rør sammen lettrømmen, remuladen og ønsket mengde av karrien i en skål, og vend inn eplebitene. Smak til med salt og pepper.
- Nyt måltidet!