Sashimibowl med Frøya back loin, jasminris, syrlig rødkål og mango

Signert Adams kokketeam

Laktosefri

Sashimibowl med Frøya back loin, jasminris, syrlig rødkål og mango

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Sukker
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • vann
  • salt
  • olje
Jasminris
135 g
Finsnittet rødkål
100 g
Sukker
½ ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Vann
2 ss
Lime
1 stk
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Frøya back loin
180 g
(Fisk)
Mango
1 stk
Koriander
1 bunt
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 748 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 86 g
  • Protein: 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også marinere laksen i dressingen i 20 minutter. Da blir laksen "kokt" av syren fra limen, og får en litt annen struktur enn om den serveres helt rå.

Tilbered risen som anvist på pakken.   
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødkålen i omtrent 1 minutt. Ha over ½ ss sukker, 1 ss eddik og 2 ss vann, og la væsken koke inn i kålen. Smak til med salt.   
 Del limen i to. Ha ponzusausen og saften fra limen i en bolle. Kutt fisken i tynne skiver (se tips). 
Skjær vekk skallet fra mangoen, og kutt den i terninger. Skyll og grovhakk korianderen.   
 Vend fisken raskt i dressingen fra punkt 3. Fordel risen i dype skåler, og topp med sashimien, rødkålen og mangoen. Server korianderen, sesamfrøene, chilimajonesen og resten av dressingen fra punkt 3 til retten. 
Vel bekomme!