Svinefilet med røkt chili, bulgur, stekte grønnsaker og curry- og mangodressing
Laktosefri

Svinefilet med røkt chili, bulgur, stekte grønnsaker og curry- og mangodressing

4.13 (248)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Bulgur
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Filetstykke av svin
300 g
Røkt chilimix
½–1 pakke
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 549 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 44 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjøttet kan kuttes i strimler eller tynne skiver og stekes sammen med grønnsakene hvis du heller vil det.

 Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha buljongen i vannet.    
 Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell rødløken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter. Ha grønnsakene over i en bolle, og hold dem varme.  
 Krydre kjøttet med den røkte chilimixen. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side. Skru ned til middels lav varme, legg på lokk og la kjøttet ettersteke i stekepannen i omtrent 5 minutter, eller til det er gjennomstekt.    
 Krydre couscousen med salt og pepper når den er ferdigkokt, og vend den sammen med de stekte grønnsakene. 
 Del kjøttet i to på langs. Server grønnsakene, bulguren og curry- og mangodressingen til kjøttet. 
God middag!