Laktosefri
Svinefilet med røkt chili, bulgur, stekte grønnsaker og curry- og mangodressing
4.13 (248)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Bulgur
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Filetstykke av svin
300 g
Røkt chilimix
½–1 pakke
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 549 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 44 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjøttet kan kuttes i strimler eller tynne skiver og stekes sammen med grønnsakene hvis du heller vil det.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha buljongen i vannet.
Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell rødløken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter. Ha grønnsakene over i en bolle, og hold dem varme.
Krydre kjøttet med den røkte chilimixen. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side. Skru ned til middels lav varme, legg på lokk og la kjøttet ettersteke i stekepannen i omtrent 5 minutter, eller til det er gjennomstekt.
Krydre couscousen med salt og pepper når den er ferdigkokt, og vend den sammen med de stekte grønnsakene.
Del kjøttet i to på langs. Server grønnsakene, bulguren og curry- og mangodressingen til kjøttet.
God middag!