Rask pastinakksuppe med bacon, grønnkål og eple, servert med nystekt multibrød
15-20

Rask pastinakksuppe med bacon, grønnkål og eple, servert med nystekt multibrød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Pastinakksuppe

pastinakksuppe
Pastinakksuppe (Melk, Laktose)
700 g

Bacon, brokkolistilker og grønnkål

baconterninger
Baconterninger
150 g
brokkolistilker og grønnkål
Brokkolistilker og grønnkål
100 g

Rustikke multibrød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Tilbehør

norsk eple
Norsk eple
1 stk
sitron
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 583 kcal
  • Fett 23 g
  • Karbohydrater 64 g
  • Protein 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend epleterningene inn med kål- og baconblandingen.

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Pastinakksuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
  3. Bacon, brokkolistilker og grønnkål: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter. Ha i brokkolistilkene og grønnkålen, og stek det hele i 3–4 minutter, til grønnkålen har falt litt sammen. Krydre med litt salt og pepper. 
  4. Rustikke multibrød: Varm multibrødene i ovnen 3–4 minutter før servering. 
  5. Tilbehør: Skyll og kutt eplet i terninger. Kutt sitronen i båter, og server båtene og epleterningene til suppen.