Rask pastinakksuppe med bacon, grønnkål og eple, servert med nystekt multibrød
4.29 (190)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Pastinakksuppe
700 g
Baconterninger
150 g
Brokkolistilker og grønnkål
100 g
Rustikke multibrød
2 stk
Norsk eple
1 stk
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 583 kcal
- Fett: 23 g
- Karbohydrater: 64 g
- Protein: 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend epleterningene inn med kål- og baconblandingen.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter. Ha i brokkolistilkene og grønnkålen, og stek det hele i 3–4 minutter, til grønnkålen har falt litt sammen. Krydre med litt salt og pepper.
Varm multibrødene i ovnen 3–4 minutter før servering.
Skyll og kutt eplet i terninger. Kutt sitronen i båter, og server båtene og epleterningene til suppen.
Vel bekomme!