Laktosefri
Svinekam med teriyakistekt pak choy og reddiker med jasminris
4.15 (124)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Pak choy
1 stk
Rød paprika
½ stk
Reddiker
½ pakke
Rødløk
½ stk
Teriyakisaus
½–1 pakke
Mager svinekam i skiver
300 g
Chiliflak
½–1 pakke
Smør
1 ts
Sesamfrø
1 pakke
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 649 kcal
- Fett: 21 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist gjerne sesamfrøene i en tørr panne for ekstra god smak.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll pak choyen, paprikaen og reddikene. Kutt pak choyen og paprikaen i strimler, og kutt løken og reddikene i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Ha 1 ts smør i pannen mot slutten av steketiden, og øs det over kjøttet. Krydre med salt, pepper og chiliflakene. Ha kjøttet over på et skjærebrett, og la det hvile i omtrent 5 minutter. Skjær deretter kjøttet i strimler.
Bruk stekepannen fra punkt 3 eller en wokpanne, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek grønnsakene fra punkt 2 i omtrent 2 minutter. Rør inn teriyakisausen de siste 30 sekundene.
Skyll og kutt limen i båter. Topp retten med sesamfrøene og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!