Kylling i kormasaus med paprika og spinat, servert med epleris
Glutenfri

Kylling i kormasaus med paprika og spinat, servert med epleris

4.36 (742)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Mandler
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Basmatiris
135 g
Norsk eple
½–1 stk
Spinat
50 g
Rød paprika
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Matfløte
200-300 g
(Melk, Laktose)
Kormapaste
½–1 glass
(Sennep, Mandler)
Hønsebuljong
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 869 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt koriander til retten hvis du liker det.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Tilbered risen som anvist på pakken. Skyll og kutt eplet i små terninger. Vend epleterningene inn i den ferdigkokte risen.
 Skyll spinaten og paprikaen. Kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Fordel spinaten, paprikaen og løken i en ildfast form. Skjær kyllingen i grove biter, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
 Rør sammen matfløten, kormapasten og hønsebuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 10–12 minutter.
God middag!
Vel bekomme!