Glutenfri
Kylling i kormasaus med paprika og spinat, servert med epleris
4.36 (742)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Mandler·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Basmatiris
135 g
Norsk eple
½–1 stk
Spinat
50 g
Rød paprika
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Matfløte
200-300 g
Kormapaste
½–1 glass
Hønsebuljong
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 869 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne litt koriander til retten hvis du liker det.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken. Skyll og kutt eplet i små terninger. Vend epleterningene inn i den ferdigkokte risen.
Skyll spinaten og paprikaen. Kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Fordel spinaten, paprikaen og løken i en ildfast form. Skjær kyllingen i grove biter, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
Rør sammen matfløten, kormapasten og hønsebuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 10–12 minutter.
God middag!
Vel bekomme!