Fullkornswrap med krydret kjøttdeig, kachumber salat og curry- og mangodressing
Laktosefri

Fullkornswrap med krydret kjøttdeig, kachumber salat og curry- og mangodressing

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Vann
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Karbonadedeig
300 g
Garam masala
½–1 pakke
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Vann
½ dl
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
½–1 stk
Sukker
½ ts
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete, Gluten)
Sitron
½ stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 631 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 55 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skrell og finhakk hele rødløken og hvitløken. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter til den begynner å få litt stekekorpe. Tilsett halvparten av løken, og stek videre i 3–4 minutter. Tilsett hvitløken, garam masalaen og det røkte paprikakrydderet, og vend godt sammen. Ha i ½ dl vann og la det hele småkoke i 8–10 minutter, til mesteparten av væsken har kokt inn i kjøttet. Smak til med salt og pepper.
 Ha resten av rødløken fra steg 1 i en skål, og vend inn saften fra halve sitronen og ½ ts sukker. La det stå og trekke i 5 minutter. Skyll tomaten og agurken, og kutt dem i terninger. Bland det med rødløken rett før servering, og smak til med salt.
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Kutt resten av sitronen i båter. Server curry- og mangodressingen og sitronbåtene til retten. Vel bekomme!
Vel bekomme!