Laktosefri
Fullkornswrap med krydret kjøttdeig, kachumber salat og curry- og mangodressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Vann
- sukker
- salt
- pepper
- olje
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Karbonadedeig
300 g
Garam masala
½–1 pakke
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Vann
½ dl
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
½–1 stk
Sukker
½ ts
Fullkornstortillaer
4 stk
Sitron
½ stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 631 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 55 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og finhakk hele rødløken og hvitløken.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter til den begynner å få litt stekekorpe. Tilsett halvparten av løken, og stek videre i 3–4 minutter. Tilsett hvitløken, garam masalaen og det røkte paprikakrydderet, og vend godt sammen. Ha i ½ dl vann og la det hele småkoke i 8–10 minutter, til mesteparten av væsken har kokt inn i kjøttet. Smak til med salt og pepper.
Ha resten av rødløken fra steg 1 i en skål, og vend inn saften fra halve sitronen og ½ ts sukker. La det stå og trekke i 5 minutter. Skyll tomaten og agurken, og kutt dem i terninger. Bland det med rødløken rett før servering, og smak til med salt.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Kutt resten av sitronen i båter. Server curry- og mangodressingen og sitronbåtene til retten. Vel bekomme!
Vel bekomme!