Ragu på mørkokt storfebog med mezze maniche, paprika, spinat og grana padano
Laktosefri

Ragu på mørkokt storfebog

med mezze maniche, paprika, spinat og grana padano
4.14 (63)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Smør
1 ss
(Melk)
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Langtidskokt storfebog
250 g
Vann
1 dl
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 702 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 85 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter. 
 Tilsett oksebuljongen, kjøttet, kraften fra pakken og 1 dl vann i kjelen. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken er godt kokt inn. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
 Skyll og rens paprikaen, og kutt den i grove terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper. 
 Sil vannet av pastaen, og vend inn 1 ss smør. 
Finriv Grana Padano-osten. Server pastaen og raguen, og topp retten med paprikaen, tomaten og den revne osten.
Vel bekomme!