Kyllingsandwich med stekt løk, tomat og ruccola, servert med trøffelaioli og potetfries
Laktosefri

Kyllingsandwich med potetfries

trøffelaioli stekt løk, tomat og ruccola
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Bakepotet
1 stk
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Gul løk
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Grove sandwichbrød
1 pakke
(Havre, Hvete, Rug)
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Trøffelolje
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 676 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 71 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll og kutt poteten i staver. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek friesene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.  
Skyll og kutt tomaten i tynne skiver, og skyll ruccolaen.
 Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 4 minutter, og ha den over på en tallerken. Tilsett litt ny olje i pannen, og stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Ha løken tilbake i stekepannen og krydre det hele med persilladen. Skru av platen. 
 Varm brødene i ovnen i omtrent 3 minutter. 
Ha aiolien i en liten skål, og smak til med ønsket mengde av trøffeloljen.
Sett sammen sandwichen med sandwichbrødene, trøffelaiolien, ruccolaen, tomatskivene, kyllingen og løken.
Vel bekomme!