Laktosefri
Gratinerte kjøtt- og grønnsakskjøttboller i tomatsaus
med mafalda corta og ruccola- og eplesalat4.29 (94)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
Hakkede tomater
400 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Revet ost
50–100 g
Pasta
200 g
Ruccola
50 g
Norsk eple
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 988 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 100 g
- Protein: 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 225 grader.
Hell de hakkede tomatene over i en ildfast form, og rør inn oreganokrydderet, oksebuljongen og kjøttbollene. Strø den revne osten over, og stek kjøttbollene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
Skyll ruccolaen og eplet. Kutt eplet i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og topp med litt olivenolje.
Buon
appetito!
Vel bekomme!