Gratinerte kjøtt- og grønnsakskjøttboller i tomatsaus med mafalda corta og ruccola- og eplesalat
Laktosefri

Gratinerte kjøtt- og grønnsakskjøttboller i tomatsaus

med mafalda corta og ruccola- og eplesalat
4.29 (94)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
Hakkede tomater
400 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Revet ost
50–100 g
(Melk)
Pasta
200 g
(Soya, Sennep, Hvete)
Ruccola
50 g
Norsk eple
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 988 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 100 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 225 grader.
 Hell de hakkede tomatene over i en ildfast form, og rør inn oreganokrydderet, oksebuljongen og kjøttbollene. Strø den revne osten over, og stek kjøttbollene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken.
 Skyll ruccolaen og eplet. Kutt eplet i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og topp med litt olivenolje.
Buon appetito!
Vel bekomme!