Laktosefri
Kyllingsandwich
med stekt løk, tomat og ruccola, servert med trøffelaioli og potetfriesRetten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep·
- Havre·
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Bakepotet
1 stk
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Gul løk
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
Grove sandwichbrød
1 pakke
Aioli
½ pakke
Trøffelolje
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 676 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt poteten i staver. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek friesene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Skyll og kutt tomaten i tynne skiver, og skyll ruccolaen.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 4 minutter, og ha den over på en tallerken. Tilsett litt ny olje i pannen, og stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Ha løken tilbake i stekepannen og krydre det hele med persilladen. Skru av platen.
Varm brødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
Ha aiolien i en liten skål, og smak til med ønsket mengde av trøffeloljen.
Sett sammen sandwichen med sandwichbrødene, trøffelaiolien, ruccolaen, tomatskivene, kyllingen og løken.
God middag!