Panert torsk med kremet karridressing
agurksalat og kokte poteter4.31 (234)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Panert torsk
360 g
Agurk
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Sukker
2 ss
Grønt eple
1 stk
Lettrømme
75–150 g
Remulade
½ pakke
Karri
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 738 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 71 g
- Protein: 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skyll agurken og skrell løken. Kutt agurken og løken i tynne skiver, og ha det i en serveringsskål. Rør inn 3 ss eddik, 2 ss sukker og litt salt.
Skyll eller skrell eplet, og kutt det i små terninger. Rør sammen lettrømmen, remuladen og ønsket mengde av karrien i en skål, og vend inn eplebitene. Smak til med salt og pepper.
Nyt måltidet!
God middag!