Glutenfri
Fiskeboller i hvit saus
med kokte poteter, råkostsalat med appelsin og sprøstekt bacon4.16 (87)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Sukker
Poteter
350 g
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Fiskeboller i hvit saus
700 g
Baconterninger
150 g
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 773 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 76 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Skrell og kutt appelsinen i små terninger. Bland gulrøttene og appelsinen i en serveringsskål. Vend inn ½ ts sukker, og smak til med saft fra halve sitronen.
Varm opp fiskebollene og den hvite sausen i en kjele på middels høy varme. Rør om innimellom så det ikke svir seg. La fiskebollene småkoke i 8–10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og stek baconterningene i 4–5 minutter, til de er gylne og sprø.
Kutt resten av sitronen i båter, og server dem til retten.
God middag!