Salsicciapizza med ajvarsaus, paprika og spinat, servert med hvitløksdressing

Salsicciapizza

med ajvarsaus, paprika og spinat, servert med hvitløksdressing
4.55 (62)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Tomat
1 stk
Rød paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Ajvar
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Revet ost
½–1 pakke
(Melk)
Salsicciadeig
150 g
Hvitløksdressing
½ pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 982 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 97 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du steker flere pizzaer samtidig, kan det være lurt å bytte plass på stekebrettene underveis i steketiden. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og du får dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og tørk spinaten. Bland crème fraîchen og ajvarsausen i en skål, og smak til med salt og pepper.
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-blandingen jevnt utover pizzabunnene. Strø den revne osten over pizzabunnene, og topp med tomaten, spinaten, paprikaen og løken. Kutt av et hjørne på posen med salsicciadeigen, og klem ut små kjøttboller på toppen av pizzaene. Stek pizzaene midt i ovnen i 8–10 minutter.
 Server hvitløksdressingen til retten.
God middag!