Rask pasta bolognese
med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost3.88 (202)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Vann
Pasta
200 g
Bolognesesaus
600 g
Grønne erter
125 g
Vann
½ dl
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 881 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 107 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll løkskivene i kaldt vann hvis dere ønsker en mildere smak, eller server de ved siden av.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell bolognesesausen over i en vid kjele og skyll ut pakken med ½ dl vann. Ha i ertene og kok over lav varme frem til servering. Rør i kjelen av og til så det ikke brenner seg i bunnen.
Skyll og tørk ruccolaen og tomatene. Del tomatene i to. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha tomatene, ruccolaen og løkskivene i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten.
Sil av vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend den sammen med bolognesesausen. Fordel pastaen i skåler og dryss over den revne osten og chiliflak etter eget ønske. Topp retten med tomatsalaten.
God middag!