Kyllingbryst og pasta
servert med ovnsbakt brokkoli og røkt paprikasjyNy oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pastavann
- pepper
- salt
- smør
Brokkoli
½ stk
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Casarecce
200 g
Kyllingbryst
300 g
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Smør
1 ss
Pastavann
2 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 633 kcal
- Fett:
- 11 g
- Karbohydrater:
- 81 g
- Protein:
- 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Rens og del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skyll paprikaen og skrell rødløken. Rens og kutt paprikaen i strimler og løken i tynne båter. Ha grønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i 2 minutter på hver side, til den får en stekeskorpe. Ta formen med grønnsakene ut av ovnen når de har stått i 10 minutter, og legg kyllingen oppå.
Øs over 2 dl av pastavannet fra punkt 3 i stekepannen, og ha i buljongen og ønsket mengde av paprikakrydderet. Gi det hele et oppkok og pisk inn 1 ss smør. Hell sausen over kyllingen og grønnsakene, og stek det hele videre i ovnen i 10–12 minutter, til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er møre.
Kutt kyllingen i skiver, og vend den sammen med sausen, grønnsakene og pastaen.
Vel bekomme!