Kyllingbryst og pasta, servert med ovnsbakt brokkoli og røkt paprikasjy

Kyllingbryst og pasta

servert med ovnsbakt brokkoli og røkt paprikasjy
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
  • smør
Brokkoli
½ stk
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Casarecce
200 g
(Hvete)
Kyllingbryst
300 g
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Smør
1 ss
(Melk)
Pastavann
2 dl
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
633 kcal
Fett:
11 g
Karbohydrater:
81 g
Protein:
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen. 
Rens og del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skyll paprikaen og skrell rødløken. Rens og kutt paprikaen i strimler og løken i tynne båter. Ha grønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.  
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek den i 2 minutter på hver side, til den får en stekeskorpe. Ta formen med grønnsakene ut av ovnen når de har stått i 10 minutter, og legg kyllingen oppå.
 Øs over 2 dl av pastavannet fra punkt 3 i stekepannen, og ha i buljongen og ønsket mengde av paprikakrydderet. Gi det hele et oppkok og pisk inn 1 ss smør. Hell sausen over kyllingen og grønnsakene, og stek det hele videre i ovnen i 10–12 minutter, til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er møre. 
Kutt kyllingen i skiver, og vend den sammen med sausen, grønnsakene og pastaen.
Vel bekomme!