Sous vide kyllingfilet med mangosaus, tomatsalat og yoghurt

Sous vide kyllingfilet med mangosaus

tomatsalat og yoghurt
Ny oppskrift
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Jasminris
135 g
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Rødløk
½ stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Mangopuré
1 pakke
Kokoskrem
1 pakke
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Garam masala
1 pakke
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Agurk
½–1 stk
Sitron
½–1 stk
Rødløk
½ stk
Sukker
1 ts
Yoghurt naturell
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
786 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
77 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha kyllingen og kraften fra pakkene over i en ildfast form. Stek kyllingen i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gjennomvarm. La den ferdigstekte kyllingen hvile i omtrent 5 minutter, og skjær den i skiver før servering.
 Skrell og finhakk hele rødløken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme. Ha i ingefærblandingen og halvparten av løken, og stek det i omtrent 2 minutter. Tilsett garam masala-krydderet, kokoskremen, mangopurèen, soyasausen og ½ dl vann. Gi det hele et raskt oppkok, og la sausen stå på lav varme frem til servering.  
 Skyll og kutt tomaten og agurken i terninger, og del sitronen i to. Bland resten av rødløken, saften fra sitronen og 1 ts sukker i en serveringsskål, og la det trekke i 5 minutter. Bland deretter inn tomaten og agurken, og smak til med salt og pepper.  
Vend kraften fra kyllingen inn i mangosausen før servering. Server yoghurten til retten.
Vel bekomme!