Sous vide kyllingfilet i rødvinssaus med tomatsalat og persilladepoteter

Sous vide kyllingfilet i rødvinssaus

med tomatsalat og persilladepoteter
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • vann
Småpoteter
300 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Smør
½ ss
(Melk)
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Rødvinssaus
1 pakke
(Melk)
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Tobladssalat
50 g
Olivenolje
1 ss
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
527 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
36 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Knus de kokte potetene lett med en sleiv, og vend inn smøret og kryddermiksen.

 Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte.   
Ta kyllingen ut fra pakken og del den i to på langs. Ha kraften fra pakken i en kjele sammen med rødvinssausen. Skyll ut sauspakken med ½ dl vann og ha dette i kjelen sammen med kyllingen. Kok under lokk over middels varme i 10 minutter.  
Skyll tomaten og skrell løken. Kutt tomaten i tynne båter og løken i tynne skiver. Ha tomaten og løken i en serveringsbolle sammen med salaten, og vend inn 1 ss olivenolje, ½ ss eddik, og litt salt og pepper.   
 Hell vannet fra de ferdigkokte potetene, og vend inn ½ ss smør og persilladen.   
Vel bekomme!