I uke 37-39 finner du flere smakfulle retter med kantarell i matkassene. Prøv sitron- og peppermarinert kyllingbryst med kantarellrisotto og estragonsyltede rotgrønnsaker. Eller mørkokt svinenakke i kantarellsaus med ovnsbakte rotgrønnsaker og spinat. Du finner også en spennende pizza med steinsoppesto, syltet rødkål og smørstekte kantareller, toppet med Grande Premium.
Middagene med fersk kantarell kan bestilles i matkassene som leveres i ukene 37-39. Siste frist for bestilling er tirsdag 20. september kl 23.59.
Det er ikke uten grunn at kantarellen blir kalt for skogens gull. Uansett hvordan du tilbereder den, vil den imponere. Vi har samlet noen av våre beste tips og oppskrifter slik at du kan nyte kantarellen på flest mulig måter når den endelig er i sesong.
Syltet kantarell og rødløk er fantastisk tilbehør til både kjøtt og kylling. Få oppskriften på bloggen vår.