Waldorfsalat

Waldorfsalat er klassisk tilbehør til kalkun, og et must til nyttårsaftenens festmiddag. Den passer også fint som en del av et koldtbord.

Her får du oppskriften på vår klassiske waldorfsalat

Ingredienser

  • 500 g druer
  • 350 g stangselleri 
  • 2 stk røde epler
  • 60 g valnøtter (gjerne mer)
  • 1 stk sitron
  • 2 dl kremfløte
  • 170 g majones

Slik gjør du:

  1. Skyll og kutt sellerien i tynne skiver, kutt eplene i terninger og grovhakk valnøttene.
  2. Del sitronen i to.
  3. Stivpisk fløten til den blir luftig, og vend inn majonesen.
  4. Tilsett druene, sellerien, eplene og valnøttene.
  5. Vend det forsiktig sammen med en slikkepott.
  6. Smak til med saft fra sitronen, salt og pepper.

Vi serverer waldorfsalaten til helstekt kalkun på nyttårsaften. Her får du oppskriften på resten av festmåltidet. Vil du også servere ovnsbakt rosenkål med hasselnøtter, tranebær og fiken, finner du det her.

Image alt text

Image alt text

Kom i julestemning med Adams julemiddager

Årets julemiddager er fylt med fabelaktive råvarer fra norske leverandører og inneholder alt du trenger til en smakfull ribbe- eller pinnekjøttmiddag med familie og venner