Grove fiskeburgere med ovnsbakte småpoteter og remulade

Grove fiskeburgere med ovnsbakte småpoteter og remulade

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Lofotburgere med torsk og sei
250 g
(Fisk, Selleri, Sennep)
Burgerbrød
2 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Remulade
75 g
(Egg)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha noen avokadoskiver i burgerne!

Sett stekeovnen på 240 grader. 
Fordel småpotetene utover i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 18-20 minutter, eller til de er gjennomstekte. 
Plukk bladene av hjertesalaten og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver. Ha grønnsakene i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek fiskeburgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering. 
Fyll burgerbrødene med burgerne og grønnsakene, og server remuladen og de ovnsbakte potetene ved siden av.
God middag!