Grove fiskeburgere med ovnsbakte småpoteter og remulade
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Småpoteter
300 g
Lofotburgere med torsk og sei
250 g
Burgerbrød
2 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Remulade
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha noen avokadoskiver i burgerne!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene utover i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 18-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Plukk bladene av hjertesalaten og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver. Ha grønnsakene i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek fiskeburgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
Fyll burgerbrødene med burgerne og grønnsakene, og server remuladen og de ovnsbakte potetene ved siden av.
God middag!