Urtepanert flyndrefilet med blomkål, erter, bakte poteter og remulade

Urtepanert flyndrefilet med blomkål, erter, bakte poteter og remulade

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Poteter
700 g
Urtepanert flyndrefilet
600 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Blomkål
1 stk
Grønne erter
250 g
Remulade
150 g
(Egg)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Krydre potetene med ditt favorittkrydder før du har dem i ovnen.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 25-30 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok. Kutt blomkålen i buketter. Kok blomkålen i vannet i 2-3 minutter og kok ertene i ca. 1 minutt.
Server remuladen til retten.
God middag!