Urtepanert flyndrefilet med blomkål, erter, bakte poteter og remulade
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Poteter
700 g
Urtepanert flyndrefilet
600 g
Blomkål
1 stk
Grønne erter
250 g
Remulade
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre potetene med ditt favorittkrydder før du har dem i ovnen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 25-30 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok. Kutt blomkålen i buketter. Kok blomkålen i vannet i 2-3 minutter og kok ertene i ca. 1 minutt.
Server remuladen til retten.
God middag!