Hamburgere med chilimajones, salat, tomat og rødløk servert med søtpotetfries
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Hvete·
- Rug·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Søtpoteter
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Homestyleburgere
2 stk
Hamburgerbrød
2 stk
Chilimajones
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv litt parmesan over søtpotetfriesene før servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell søtpotetene og kutt dem i staver. Fordel søtpotetstavene i en ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek søtpotetstavene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Skrell rødløken og kutt den og tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et fat for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek homestyleburgerne i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre burgerne med salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll hamburgerbrødene med homestyleburgerne, tomaten, salaten, rødløken og chilimajonesen, og server søtpotetfriesene ved siden av.
God middag!