Hamburgere med chilimajones, salat, tomat og rødløk servert med søtpotetfries

Hamburgere med chilimajones, salat, tomat og rødløk servert med søtpotetfries

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Søtpoteter
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Homestyleburgere
2 stk
Hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Chilimajones
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv litt parmesan over søtpotetfriesene før servering.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell søtpotetene og kutt dem i staver. Fordel søtpotetstavene i en ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek søtpotetstavene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Skrell rødløken og kutt den og tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et fat for servering. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek homestyleburgerne i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre burgerne med salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll hamburgerbrødene med homestyleburgerne, tomaten, salaten, rødløken og chilimajonesen, og server søtpotetfriesene ved siden av.
God middag!