Tempurasei med quinoa, lun asiatisk salat og ponzusaus

Tempurasei med quinoa, lun asiatisk salat og ponzusaus

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Quinoa
400 g
Grønne bønner
250 g
Reddiker
1 pakke
Finsnittet hodekål
250 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Tempurasei
660 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend litt finhakket koriander inn i quinoaen for ekstra god smak!

Kutt aspargesbønnene i to, og kutt hver reddik i fire båter. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek quinoaen i ca. 5 minutter, eller til den er gjennomvarm. Ha quinoaen over i en skål, og dekk den med aluminiumsfolie, slik at den holder seg varm frem til servering.
Ha litt ny olje i pannen, og varm den opp til høy varme. Stek aspargesbønnene, reddikene, den finsnittede hodekålen og sesamfrøene i 2-3 minutter, eller til kålen "faller sammen". Krydre grønnsakene med salt og pepper. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og dekk dem med aluminiumsfolie slik at de holder seg varm frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Kutt limen i båter, og server retten med limebåtene og ponzusausen.
Vel bekomme!