Tempurasei med quinoa, lun asiatisk salat og ponzusaus
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Quinoa
400 g
Grønne bønner
250 g
Reddiker
1 pakke
Finsnittet hodekål
250 g
Sesamfrø
1 pakke
Tempurasei
660 g
Ponzusaus
1 pakke
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt finhakket koriander inn i quinoaen for ekstra god smak!
Kutt aspargesbønnene i to, og kutt hver reddik i fire båter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek quinoaen i ca. 5 minutter, eller til den er gjennomvarm. Ha quinoaen over i en skål, og dekk den med aluminiumsfolie, slik at den holder seg varm frem til servering.
Ha litt ny olje i pannen, og varm den opp til høy varme. Stek aspargesbønnene, reddikene, den finsnittede hodekålen og sesamfrøene i 2-3 minutter, eller til kålen "faller sammen". Krydre grønnsakene med salt og pepper. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og dekk dem med aluminiumsfolie slik at de holder seg varm frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Kutt limen i båter, og server retten med limebåtene og ponzusausen.
Vel bekomme!