Salat med strimlet svinekjøtt og pasta, bacon og paprikapesto
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Mandler·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Baconterninger
150 g
Svinestrimler
350 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Fullkornspenne
200 g
Paprikapesto
1 glass
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 868 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 75 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester av grønnsaker, frukt, ost eller annet i kjøleskapet? Lag din egen vri på salaten!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på et fat. Tilsett litt olje i stekepannen, og stek svinestrimlene i 3–4 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skrell rødløken og kutt den og paprikaen i terninger. Skyll ruccolaen i kaldt vann. Bland rødløken, paprikaen og ruccolaen sammen i en stor serveringsskål.
Sil vannet av pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn halvparten av paprikapestoen, og smak til med mer om ønskelig. Bland pastaen, svinestrimlene og baconterningene sammen med grønnsakene fra punkt 3. Smak til med salt og pepper.
Fun fact! Ruccola er egentlig ikke en salat, men en italiensk kåltype. Den har en krydret, sennepsaktig smak, hvilket gjør den perfekt til å sette et skarpt og krydret preg på blant annet salater, lasagne, pizza og pastaretter.
Vel bekomme!