Biffsnadder med chipotlebakte poteter og bearnéssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Bearnéssaus
1 boks
Bukettblanding
1 pakke
Chipotlemiks
1 pakke
Småpoteter
700 g
Storfestrimler
600 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dropp chipotlekrydder på halvparten av potetene hvis krydderet blir for sterkt for barna.
Sett stekeovnen på 230 grader.
Vend ca 700 g småpoteter i 1 pk chipotlekrydder og litt olje, salt og pepper. Kle et stort stekebrett med bakepapir, og fordel potetene utover brettet. Stek potetene i ovnen i ca 10 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Ta potetbrettet ut av ovnen, og fordel 1 pk bukettblanding på brettet sammen med potetene. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek potetene og grønnsakene i ovnen i ca 10 minutter.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til full varme. Fordel ca 600 g strimlet storfe i pannen, og la kjøttet ligge helt stille og steke i ca 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca 30 sekunder, eller til kjøttet har fått en jevn stekeskorpe. Krydre med litt salt og pepper.
Server med 1 boks bearnéssaus (kald).
Vel bekomme!