Biffsnadder med chipotlebakte poteter og bearnéssaus

Biffsnadder med chipotlebakte poteter og bearnéssaus

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Bakepapir (kan sløyfes)
    • olje
    • pepper
    • salt
    Bearnéssaus
    1 boks
    Bukettblanding
    1 pakke
    Chipotlemiks
    1 pakke
    Småpoteter
    700 g
    Storfestrimler
    600 g
    Bakepapir (kan sløyfes)
    Olje
    Pepper
    Salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Dropp chipotlekrydder på halvparten av potetene hvis krydderet blir for sterkt for barna.

    Sett stekeovnen på 230 grader.
    Vend ca 700 g småpoteter i 1 pk chipotlekrydder og litt olje, salt og pepper. Kle et stort stekebrett med bakepapir, og fordel potetene utover brettet. Stek potetene i ovnen i ca 10 minutter, eller til de er gjennomstekte.
    Ta potetbrettet ut av ovnen, og fordel 1 pk bukettblanding på brettet sammen med potetene. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek potetene og grønnsakene i ovnen i ca 10 minutter.
    Varm opp en stor stekepanne med litt olje til full varme. Fordel ca 600 g strimlet storfe i pannen, og la kjøttet ligge helt stille og steke i ca 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca 30 sekunder, eller til kjøttet har fått en jevn stekeskorpe. Krydre med litt salt og pepper.
    Server med 1 boks bearnéssaus (kald).
    Vel bekomme!