Laktosefri
Glutenfri
Meksikanske street food-tacos med pulled pork og friske grønnsaker, servert med chilimajones og lime
4.37 (429)
Under 40 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- aluminiumsfolie
- olje
Kjerneblanding
1 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
Koriander
1 bunt
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Lime
1 stk
Rød chili
1 stk
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Mango
½–1 stk
Maistortillaer
10 stk
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 804 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 70 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek maistortillaene i en stekepanne på middels varme i 1–2 minutter på hver side. Pakk de stekte tortillaene inn i aluminiumsfolie slik at de holder seg varme frem til servering.
Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen og det meksikanske grillkrydderet i 1–2 minutter. Ha kjerneblandingen over på en tallerken. Skyll og grovhakk korianderen. Ha den avkjølte kjerneblandingen i en serveringsskål, og bland inn korianderen.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i omtrent 10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 10 minutter.
Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel grønnsakene på et serveringsfat.
Ha chilimajonesen i en serveringsskål.
God middag!
Vel bekomme!