Meksikanske street food-tacos med pulled pork og friske grønnsaker, servert med chilimajones og lime
Laktosefri
Glutenfri

Meksikanske street food-tacos med pulled pork og friske grønnsaker, servert med chilimajones og lime

4.37 (429)
Under 40 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie
  • olje
Kjerneblanding
1 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Koriander
1 bunt
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Lime
1 stk
Rød chili
1 stk
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Mango
½–1 stk
Maistortillaer
10 stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 804 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek maistortillaene i en stekepanne på middels varme i 1–2 minutter på hver side. Pakk de stekte tortillaene inn i aluminiumsfolie slik at de holder seg varme frem til servering.

Varm opp stekeovnen til 200 grader.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen og det meksikanske grillkrydderet i 1–2 minutter. Ha kjerneblandingen over på en tallerken. Skyll og grovhakk korianderen. Ha den avkjølte kjerneblandingen i en serveringsskål, og bland inn korianderen.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i omtrent 10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 10 minutter.
 Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel grønnsakene på et serveringsfat.
Ha chilimajonesen i en serveringsskål.
God middag!
Vel bekomme!