Mørkokt svinenakke i peppersaus med ovnsbakte grønnsaker med persille, servert med rørte tyttebær
Glutenfri

Mørkokt svinenakke i peppersaus med ovnsbakte grønnsaker med persille, servert med rørte tyttebær

4.21 (108)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Rotgrønnsaker i staver
300 g
(Selleri)
Bladpersille
1 bunt
Mørkokt svinenakke
350 g
Peppersaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 766 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 53 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland litt finhakket hvitløk og sitronskall (kun det gule) i grønnsakene for ekstra smak.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Kutt potetene i to. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Fordel rotgrønnsakene utover et annet stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter. Skyll og grovhakk persillen, og bland den inn i potetene og rotgrønnsakene ved servering.
 Ha kjøttet, kraften fra pakken og peppersausen i en kjele. Kok opp under lokk, og la kjøttet trekke på lav varme i omtrent 15 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Server de rørte tyttebærene til retten.
Vel bekomme!