Pannestekt torskefilet med kokte poteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjerner
Laktosefri
Glutenfri

Pannestekt torskefilet med kokte poteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjerner

4.22 (178)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Pepperoni
100 g
Sjalottløk
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Smør
2 ss
(Melk)
Torskefilet
325 g
(Fisk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 597 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 29 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft over fisken ved servering for en friskere smak.

 Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3–4 minuttene av potetenes koketid.
Skjær pepperonien i strimler. Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien og løken i 4–5 minutter, eller til løken er gyllen. Ha i 2 ss smør og pinjekjernene når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Tilsett litt smør mot slutten av steketiden.
Bon appétit!
Vel bekomme!