Mørkokt svinebog med syltet rødløk og brokkoli, servert med potetmos og peppersaus
Glutenfri

Mørkokt svinebog med syltet rødløk og brokkoli, servert med potetmos og peppersaus

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eddik 7 %
  • sukker
  • vann
  • salt
  • pepper
  • smør
Rødløk
1 stk
Eddik 7 %
2 ss
Sukker
4 ss
Vann
½ dl
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Peppersaus
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
300 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 669 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 53 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt grov sennep til retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader. 
 Skrell og kutt løken i skiver. Kok opp 2 ss eddik, 4 ss sukker og ½ dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering.
Kok opp en kjele med vann. Legg potetmos- og peppersausposene i vannet, og la dem småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen og peppersausen over i hver sin serveringsskål, og smak til potetmosen med salt og pepper.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Varm kjøttet i ovnen i 12–15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt smør. Kutt brokkolien i små buketter, og stek brokkolibukettene i 5–6 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!