Glutenfri
Mørkokt svinebog med syltet rødløk og brokkoli, servert med potetmos og peppersaus
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Eddik 7 %
- sukker
- vann
- salt
- pepper
- smør
Rødløk
1 stk
Eddik 7 %
2 ss
Sukker
4 ss
Vann
½ dl
Rustikk potetmos med timian
500 g
Peppersaus
½–1 pakke
Mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
300 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 669 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne litt grov sennep til retten.
Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Skrell og kutt løken i skiver. Kok opp 2 ss eddik, 4 ss sukker og ½ dl vann i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering.
Kok opp en kjele med vann. Legg potetmos- og peppersausposene i vannet, og la dem småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen og peppersausen over i hver sin serveringsskål, og smak til potetmosen med salt og pepper.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Varm kjøttet i ovnen i 12–15 minutter, eller til det er gjennomvarmt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt smør. Kutt brokkolien i små buketter, og stek brokkolibukettene i 5–6 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!