Glutenfri
Fiskeboller i hvit saus med småpoteter og brokkoli, servert med sprøstekt bacon og karri
4.09 (302)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
Småpoteter
300 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Fiskeboller i hvit saus
700 g
Karri
1 pakke
Baconterninger
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 724 kcal
- Fett: 32 g
- Karbohydrater: 61 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok posen med fiskebollene i vannet med grønnsakene om du bare vil bruke én kjele.
Kok potetene i en stor kjele i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha brokkoli- og blomkålbukettene i det kokende vannet med potetene når det gjenstår 2–3 minutter av koketiden.
Ha posen med fiskebollene og den hvite sausen i en kjele med vann, og kok posen i omtrent 10 minutter. Krydre med karrien ved servering.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt.
Vel bekomme!