Laktosefri
Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- vann
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Cherrytomater
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Pasta
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
Olivenolje
1 ss
Tomatsausbase
1 pakke
Vann
2 dl
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 912 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 127 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt fersk mozzarella eller parmesan på toppen av pastaen. Det smaker også ekstra godt med fersk basilikum på retten.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kutt tomatene i to. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Ha cherrytomatene og brokkolien på et stekebrett med bakepapir. Vend inn balsamicovinaigretten, og krydre med salt og pepper. Stek cherrytomatene og brokkolien i ovnen i 10 minutter. Vend på dem underveis.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken. Ha 1 ss olivenolje og litt flaksalt på brødene ved servering.
Ha tomatsausbasen og 2 dl vann i en kjele. Kok opp under omrøring. Smak til med salt og pepper. Vend inn den ferdigkokte pastaen.
Topp pastaen og tomatsausen med de balsamicobakte cherrytomatene og brokkolien, parmaskinken. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!