Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke
Laktosefri

Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • vann
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Cherrytomater
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Pasta
200 g
(Hvete)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Olivenolje
1 ss
Tomatsausbase
1 pakke
Vann
2 dl
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 912 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 127 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt fersk mozzarella eller parmesan på toppen av pastaen. Det smaker også ekstra godt med fersk basilikum på retten.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Kutt tomatene i to. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Ha cherrytomatene og brokkolien på et stekebrett med bakepapir. Vend inn balsamicovinaigretten, og krydre med salt og pepper. Stek cherrytomatene og brokkolien i ovnen i 10 minutter. Vend på dem underveis. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Tilbered multibrødene som anvist på pakken. Ha 1 ss olivenolje og litt flaksalt på brødene ved servering. 
Ha tomatsausbasen og 2 dl vann i en kjele. Kok opp under omrøring. Smak til med salt og pepper. Vend inn den ferdigkokte pastaen. 
 Topp pastaen og tomatsausen med de balsamicobakte cherrytomatene og brokkolien, parmaskinken. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!