20-30
Skivet kyllingfilet og pasta casarecce i kremet paprikapesto, toppet med tomat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- mandler,
- cashewnøtter,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- olivenolje
Pasta casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Kyllingfilet, grønnsaker og paprikapesto
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Paprikapesto (Mandler, Cashewnøtter, Melk)
1 glass
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 937 kcal
- Fett 39 g
- Karbohydrater 86 g
- Protein 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du mer smak på tomatene, kan de bakes i stekeovnen på 150 grader varmluft i omtrent 20 minutter.
- Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Kyllingfilet, grønnsaker og paprikapesto: Skyll og kutt paprikaen og tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 4 minutter, til den er gjennomstekt, og krydre med salt og pepper. Legg kyllingen på en tallerken, og stek løken og paprikaen i omtrent 2 minutter, til løken er gyllen. Bland inn pestoen og crème fraîchen.
- Kyllingfilet, grønnsaker og paprikapesto, fortsettelse: Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og bland inn kyllingen, paprikapestosausen og tomatterningene. Topp gjerne med litt grovkvernet pepper og olivenolje.