Hoisinglasert laks med frisk mango, sprø brokkoli og svart ris
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert laks med frisk mango, sprø brokkoli og svart ris

4.13 (135)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Svart ris
125 g
Brokkoli
½–1 stk
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Lime
½ stk
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Mango
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 680 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 75 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll limen i kaldt vann, finriv skallet (kun det grønne) på et rivjern, og vend limeskallet inn i mangoen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Fordel brokkolien på et stekbrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien ovnen i 15–20 minutter.
 Ha hoisinsausen i en skål. Rør inn saften fra halve limen. Fordel laksen i en ildfast form, og ha over hoisinsausen. Stek laksen i ovnen, over eller under brokkolien, i omtrent 8 minutter. Den skal ha en litt mørkere kjerne.
 Skrell og kutt mangoen i terninger. Skrell og finhakk ønsket mengde av løken. Bland sammen mangoen og løken i en skål, og vend inn saften fra resten av limen.
Vel bekomme!
Vel bekomme!