Rask thaisuppe med torsk, gulrot og pak choy, servert med nystekt brød

Rask thaisuppe med torsk, gulrot og pak choy, servert med nystekt brød

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
Thaisuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Pak choy
125 g
Gulrøtter
2 stk
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 935 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 76 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp suppen med litt koriander.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring.
 Skyll pak choyen, og skrell gulrøttene. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær fisken i terninger, og krydre den med litt salt. Ha fisken og grønnsakene i suppen, og la det hele småkoke i 3–4 minutter
 Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
God middag!
Vel bekomme!