Karbonader av storfe og grønnsaker i steinssoppsaus med brokkoli og rustikk potetmos med timian
Glutenfri

Karbonader av storfe og grønnsaker i steinssoppsaus med brokkoli og rustikk potetmos med timian

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Smør
½ ss
(Melk)
Karbonader med grønnsaker
360 g
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 993 kcal
  • Fett: 68 g
  • Karbohydrater: 57 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også gratinere potetmosen med litt ost i ovnen i 10–15 minutter på 220 grader.

Legg posen med potetmos i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 15 minutter, eller til resten av retten er klar (se tips).
Skrell og kutt løken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 4–5 minutter, til den er gyllen. Tilsett ½ ss smør det siste minuttet av steketiden, og smak til med salt og pepper.
Varm opp en ny stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett soppsausen, og gi det hele et raskt oppkok.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Del ønsket mengde av brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien i 2–3 minutter.
Vel bekomme!
Vel bekomme!