Vegetar
Spicy søtpotetsuppe med ovnsbakt paprika, spinat og hvite bønner
4.07 (90)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Hvite bønner
1 pakke
Røkt chilimix
½–1 pakke
Spinat
50 g
Bagetter
1 pakke
Spicy søtpotetsuppe
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 663 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 106 g
- Protein: 26 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du å spare oppvask, kan suppen også varmes opp i pakken, i kokende vann, i omtrent 15 minutter.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Rens og kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Fordel grønnsakene og bønnene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje og det røkte chilikrydderet. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og bønnene er sprø.
Tilbered bagettene som anvist på pakken.
Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring.
Skyll og grovhakk spinaten. Bland spinaten med de ovnsbakte grønnsakene etter at de er ferdigstekt.
Vel bekomme!