Spicy søtpotetsuppe med ovnsbakt paprika, spinat og hvite bønner
Vegetar

Spicy søtpotetsuppe med ovnsbakt paprika, spinat og hvite bønner

4.07 (90)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Hvite bønner
1 pakke
Røkt chilimix
½–1 pakke
Spinat
50 g
Bagetter
1 pakke
(Hvete, Gluten)
Spicy søtpotetsuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 663 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 106 g
  • Protein: 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du å spare oppvask, kan suppen også varmes opp i pakken, i kokende vann, i omtrent 15 minutter.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Rens og kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Fordel grønnsakene og bønnene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje og det røkte chilikrydderet. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og bønnene er sprø.
Tilbered bagettene som anvist på pakken.
 Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring.
 Skyll og grovhakk spinaten. Bland spinaten med de ovnsbakte grønnsakene etter at de er ferdigstekt.
Vel bekomme!