Laktosefri
Glutenfri
Vegetar
Belugalinsesalat med avokado og mangosalsa, toppet med egg og cashewdressing
3.96 (298)
Under 35 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Cashewnøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- salt
- olivenolje
Belugalinser
125 g
Lime
½ stk
Hvitløksfedd
½ stk
Cashewnøtter
1 pakke
Glutenfri soyasaus
1 pose
Vann
¼ dl
Egg
2 stk
Mango
½–1 stk
Agurk
½ stk
Lime
½ stk
Chiliflak
1 pakke
Avokado
1 stk
Restaurantsalat
50 g
Peanøtter
40 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 689 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 51 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered linsene som anvist på pakken.
Skyll limen. Finriv limeskallet fra hele limen (kun det grønne) på et rivjern. Skrell og finhakk hvitløken. Bland sammen halvparten av limeskallet, saften fra halve limen, hvitløken, cashewnøttene, ¼ dl vann og soyasausen i en beholder. Kjør blandingen glatt med en stavmikser, eller i en blender.
Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 6–8 minutter
Skrell mangoen og skyll agurken. Kutt mangoen og agurken i terninger. Bland sammen mangoen, agurken, resten av limeskallet, saften fra resten av limen og chiliflakene i en skål. Smak til med olivenolje og salt.
Del avokadoen i skiver. Skrell og kutt eggene i to. Legg opp belugalinsene på et serveringsfat. Topp med salaten, mangosalsaen, avokadoen, eggene og peanøttene. Ringle over cashewdressingen før servering.
Vel bekomme!