Glutenfri
Filetstykke av svin med paprika og mais, servert med nektarin- og fetaostsalat med valnøtter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Valnøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
Filetstykke av svin
300 g
Smør
1 ss
Maiskolber
2 stk
Rød paprika
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Nektarin
1 stk
Valnøtter
1 pakke
Restaurantsalat
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Fetaost
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 842 kcal
- Fett: 47 g
- Karbohydrater: 48 g
- Protein: 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grill kjøttet og grønnsakene! Krydre med salt og pepper og pensle med olje. Grill over direkte varme i omtrent 3 minutter. Grill kjøttet videre over indirekte varme til en kjernetemperatur på 68–70 grader. La kjøttet hvile før servering.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet på alle sider i omtrent 2 minutter, til det får en fin stekeskorpe. Ha 1 ss smør i stekepannen og stek kjøttet i 4–5 minutter til, mens du øser smøret over kjøttet underveis. Stek kjøttet til det er gjennomstekt, men med en lys rosa kjerne. La kjøttet hvile i 3 minutter før servering.
Del maiskolbene i 4. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove strimler. Varm opp stekepannen du stekte kjøttet i til middels varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og maisen i omtrent 4 minutter. Krydre med salt og pepper.
Skrell og kutt løken i skiver. Skyll og del nektarinen i båter. Grovhakk valnøttene. Ha løken, nektarinen, valnøttene og salaten i en serveringsskål, og bland inn sennepsvinaigretten. Smuldre over fetaosten.
Kutt kjøttet i skiver og server med den stekte paprikaen, maisen og salaten.
God middag!
Vel bekomme!