Krydrede kyllingspyd med frisk salat, jasminris og curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Krydrede kyllingspyd

med frisk salat, jasminris og curry- og mangodressing
4.47 (150)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
Jasminris
135 g
Agurk
½ stk
Grønt eple
1 stk
Rødløk
½ stk
Ruccola
50 g
Lime
½ stk
Krydrede kyllingspyd
300 g
Lime
½ stk
Koriander
½ bunt
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
631 kcal
Fett:
22 g
Karbohydrater:
69 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Nyt middagen utendørs hvis det er fint vær. Fyr opp grillen, og grill kyllingspydene i 2–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll og kutt agurken og eplet i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll ruccolaen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje og saft fra limen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Kutt resten av limen i båter. Skyll og grovhakk korianderen. Server limebåtene, korianderen og curry- og mangodressingen til retten. 
Vel bekomme!