Laktosefri
Glutenfri
Krydrede kyllingspyd med frisk salat, jasminris og curry- og mangodressing
4.5 (240)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Olje
- olivenolje
Jasminris
135 g
Agurk
½ stk
Grønt eple
1 stk
Rødløk
½ stk
Ruccola
50 g
Lime
½ stk
Krydrede kyllingspyd
300 g
Lime
½ stk
Koriander
½ bunt
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 635 kcal
- Fett: 22 g
- Karbohydrater: 70 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Nyt middagen utendørs hvis det er fint vær. Fyr opp grillen, og grill kyllingspydene i 2–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt agurken og eplet i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll ruccolaen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje og saft fra limen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Kutt resten av limen i båter. Skyll og grovhakk korianderen. Server limebåtene, korianderen og curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!