Pizza Parma toppet med ristede pinjekjerner, ruccola og Grana Padano, servert med tomatsalat

Pizza Parma toppet med ristede pinjekjerner, ruccola og Grana Padano, servert med tomatsalat

4.04 (95)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Cherrytomater
250 g
Ruccola
25 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Pinjekjerner
1 pakke
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Ruccola
25 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 980 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 96 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaen med en god balsamicoeddik ved servering.

Varm opp stekeovnen til 250 grader varmluft.
 Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen utover bunnene. Riv mozzarellaen fra hverandre med hendene, og topp pizzaene med den. Stek pizzaene i ovnen i omtrent 8 minutter, eller til mozzarellaen er gyllen.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i 1–2 minutter.
 Skyll og kutt cherrytomatene i to. Ha dem i en skål sammen med halvparten av ruccolaen. Vend inn balsamicovinaigretten.
 Fordel parmaskinken over de ferdigstekte pizzaene. Bruk en ostehøvel til å høvle Grana Padano-osten over pizzaene, og topp med pinjekjernene, resten av ruccolaen og litt god olivenolje.
Vel bekomme!