Cæsarsalat med kylling, egg, grana padano og langbrød

Cæsarsalat med kylling, egg, grana padano og langbrød

4.36 (80)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Egg
2 stk
(Egg)
Strimlet kyllingbryst
300 g
Langbrød av fullkorn
1 pakke
(Gluten)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olje
Salt
Pepper
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag brødkrutonger! Rist brødskiver i brødristeren, skjær dem i terninger, og strø dem over salaten.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt enden av salaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Finhakk rødløken og kutt tomaten i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsbolle, og vend inn ca. 4 ss av cæsardressingen.
Kok eggene i 7-9 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 3-4 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Varm langbrødene i ovnen i ca. 3 minutter.
Vend kyllingen inn i salaten. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem, del dem i to, og ha dem i salaten. Riv grana padanoen på et rivjern over salaten.
578 kcal. Protein: 51 g. Karbohydrater: 25 g. Fett: 30 g. *Hvorav mettet fett: 6 g.
God middag!