Vegetar
Minestronesuppe med rosmarin, grønne linser og spinat, servert med nystekte baguetter
3.93 (264)
Under 35 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Selleri
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Stangselleri
1 stilk
Grønne linser
1 boks
Spinat
100 g
Tomatpuré
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Urtemiks
1 pakke
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Vann
5 dl
Grove bagetter
½–1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Penne
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 588 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 84 g
- Protein: 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne pastaen inn med suppen før servering, eller server de hver for seg, så kan man forsyne seg etter eget ønske.
Varm opp stekeovnen til 230 grader og sett på en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skrell og kutt gulrøttene i terninger. Skyll og kutt sellerien i tynne skiver. Sil laken av linsene, og skyll dem i kaldt vann sammen med spinaten.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en tykkbunnet kjele til middels varme, og ha i litt olje. Fres tomatpurèen og urtemiksen i et par minutter. Ha i løken, hvitløken, gulrøttene og sellerien, og stek det hele i 3–4 minutter. Tilsett de hakkede tomatene, omtrent 5 dl vann og grønnsaksbuljongen. Kok opp, og la minestronesuppen småkoke i 10–12 minutter, eller til grønnsakene er møre. Vend inn spinaten og linsene når det gjenstår 2–3 minutter av suppens koketid. Smak til med litt salt og pepper før servering.
Tilbered baguettene som anvist på pakken.
Topp suppen med den revne osten ved servering.
Hvis du får supperester, frys det ned og varm det opp til middag en dag du har dårlig tid.
Vel bekomme!