Laktosefri
Kyllingspyd med søt soya- og ingefærsaus, og couscoussalat med agurk og nektarin
4.44 (618)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- olje
Fullkornscouscous
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Agurk
½ stk
Nektarin
1 stk
Restaurantsalat
50 g
Smør
½ ss
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Sweet chili-saus
1 pakke
Lime
½ stk
Krydrede kyllingspyd
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 557 kcal
- Fett: 8 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Nyt middagen utendørs hvis det er fint vær. Fyr opp grillen, og grill kyllingspydene i 2–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha ½ ss smør og grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Bland soya- og ingefærsausen og sweet chili-sausen sammen i en skål. Smak til med saft fra limen.
Skyll agurken, nektarinen og salaten. Kutt agurken og nektarinen i små terninger. Bland sammen den ferdigkokte couscousen, agurken, nektarinen og salaten i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 3–4 minutter på hver side (se tips).
Nyt måltidet!
Vel bekomme!