Kyllingspyd med søt soya- og ingefærsaus, og couscoussalat med agurk og nektarin
Laktosefri

Kyllingspyd med søt soya- og ingefærsaus, og couscoussalat med agurk og nektarin

4.44 (618)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Agurk
½ stk
Nektarin
1 stk
Restaurantsalat
50 g
Smør
½ ss
(Melk)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Sweet chili-saus
1 pakke
Lime
½ stk
Krydrede kyllingspyd
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 557 kcal
  • Fett: 8 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Nyt middagen utendørs hvis det er fint vær. Fyr opp grillen, og grill kyllingspydene i 2–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.

Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha ½ ss smør og grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Bland soya- og ingefærsausen og sweet chili-sausen sammen i en skål. Smak til med saft fra limen.
 Skyll agurken, nektarinen og salaten. Kutt agurken og nektarinen i små terninger. Bland sammen den ferdigkokte couscousen, agurken, nektarinen og salaten i en serveringsskål.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 3–4 minutter på hver side (se tips). 
Nyt måltidet!
Vel bekomme!