Panert torsk med bulgur og ingefærstekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing
Laktosefri

Panert torsk med bulgur og ingefærstekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing

4.19 (201)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Bulgur
125 g
(Hvete)
Savoykålblanding
300 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Smør
½ ss
(Melk)
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 826 kcal
  • Fett: 45 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For mer smak på bulguren, kan du blande den ferdigkokte bulguren med de ingefærstekte grønnsakene før servering.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek savoykålblandingen i 3–4 minutter, til grønnsakene såvidt er møre. Tilsett ½ ss smør og ønsket mengde av ingefærblandingen mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
 Kutt limen i båter, og server båtene og curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!